Kommittén

Chalmers Film- & Fotocommitté (CFFC) är den kårkommitté vars uppgift är att dokumentera viktiga händelser för Chalmers Studentkår. Vi fotograferar och filmar fester, baler, mässor, akademiska ceremonier och många andra arrangemang. Vi genomför också olika former av studiofotograferingar, exempelvis gruppfotografering och CV-bilder. Utöver detta utför vi uppdrag som inte är direkt relaterade till studentkåren. Däribland företagsfotografering, bröllopsfotografering, konferenser, föreläsningar och porträtt.

Kommitténs historia sträcker sig tillbaka mer än 100 år med anor från 1900-talet början. CFFC har sitt ursprung i dåvarande DFK (Dokumentär-Film Kommittén) och under den tiden var LoB (Ljud- och Bildgruppen) och CFFC en gemensam kommitté. Kommittérna skiljdes sedan åt och vi blev CFK (Chalmers Foto Klubb).

År 1977 blev vi Chalmers Film- och Foto Club, men kort därefter byttes "Club" ut mot Committé och dagens kommitté skapades. Under alla gångna år har vi byggt upp ett mycket stort arkiv över kårens historia.

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka ett mejl till cffc@cffc.se eller kom ner till vårt rum på Nya Föreningstorget i Kårhuset på Johanneberg.


Medlemmar

CFFC består för närvarande av följande medlemmar.

 
 
 
Bild nummer 77448

Gustav Ferm

Ordförande
 
Bild nummer 77449

Kevin Pham

Videograf/Fotograf
@pham.raf
kevinpham.se
 
Bild nummer 84915

Isac Åkesson Jansen

Fotograf
 
 
Bild nummer 77446

Hannah Oliv

Fotograf
@hannaholiv.photography
 
Bild nummer 84917

Tim Martinsson

Fotograf
 
Bild nummer 77444

Tomas Överström

Fotograf
 
Bild nummer 84916

Klara Flodmark

Fotograf