Kommittén

Chalmers Film- & Fotocommitté är den kårkommitté som har till uppgift att dokumentera viktiga händelser på Chalmers Studentkår. Vi fotar och filmar fester, baler, mässor, akademiska ceremonier och många andra arrangemang. Vi genomför också olika former av studiofotograferingar, exempelvis gruppfotografering och CV-bilder. Utöver detta utför vi uppdrag som inte är direkt relaterade till studentkåren. Dessa kan bland annat vara företagsfotografering, bröllopsfotografering, konferenser, seminarier, föreläsningar och porträtt.

Kommitténs historia sträcker sig tillbaka mer än hundra år, med anor från 1900-talets början. CFFC har sitt ursprung dåvarande DFK (Dokumentär-film Kommittén) och CFK (Chalmers Foto Klubb). Det är ett ursprung vi delar med Ljud- och Bildgruppen, LoB. 1977 blev vi Chalmers Film o Foto Club. “Club” byttes snabbt mot Committé och vi blev Chalmers Film- & Fotocommitté. Under alla dessa år har vi byggt upp ett mycket stort arkiv över kårens historia.

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka ett mail, eller kom ner till vårt rum på Föreningstorget i Kårhuset Johanneberg.


Medlemmar

CFFC består för närvarande av följande medlemmar.

 
 
 
Bild nummer 77448

Gustav Ferm

Ordförande
 
Bild nummer 77444

Tomas Överström

Fotograf
 
Bild nummer 81571

Tim Martinsson

Fotograf
 
 
Bild nummer 77442

Robin Tran

Fotograf
rtranstudios.com
 
Bild nummer 81569

Klara Flodmark

Fotograf
 
Bild nummer 77449

Kevin Pham

Fotograf
@pham.raf
kevinpham.se
 
Bild nummer 81570

Isac Åkesson Jansen

Fotograf
 
 
Bild nummer 77446

Hannah Oliv

Fotograf
@hannaholiv.photography
 
Bild nummer 77445

Erik Aerts

Fotograf
 
Bild nummer 77450

Amanda Hoveklint

Fotograf