Bildpolicy

Bildanvändning

Du får inte använda våra bilder utan att kontakta oss först. För privat bruk lämnar vi ut digitala kopior; kontakta oss med bild-ID (finns bredvid bilden på hemsidan) för att få en sådan kopia. För kommersiella ändamål eller reklamsyfte tar vi ut en avgift beroende på hur bilderna är tänkta att användas. Kontakta oss för kostnadsförslag.

Vid kostnadsfri användning av bildmaterial tillhörande Chalmers Studentkårs Film- och Fotocommitté gäller följande villkor:

(Asterisk) I fallet av konferens/mingelfotografering för företag/organisationer är det tillåtet att distribuera bilderna till deltagarna. Kontakta CFFC om vidaredistribuering önskas, så bedöms det enskilda fallet. Efter vår godkännande ombeds bildanvändaren att bifoga bildpolicyn till deltagarna.

Vid varje brott mot något dessa villkor förbehåller vi oss rätten att fakturera er på 20% av gällande prisbasbelopp, bildanvändning enligt vår gällande prislista samt eventuellt ett påslag på detta senare pris á 100% vid utebliven byline.

Om ni vill använda bilder på ett sätt som inte tillåts av dessa villkor rekommenderar vi att ni kontaktar oss igen för ett prisförslag eller eventuellt avtal. Vi säljer även papperskopior i ett antal olika storlekar till rimliga priser.

Våra bilder

Vi tar vanligtvis inte ner bilder när de väl publicerats om det inte finns goda skäl att göra så. Om du känner att det finns goda skäl för oss att plocka ner en bild så är du välkommen att kontakta oss.